Огляд CyberLink PowerDVD 9 Ultra

Огляд CyberLink PowerDVD 9 Ultra

Зображення 1 з 3

it_photo_27969

it_photo_27968
it_photo_27967
£81 Ціна після огляду

Додавання відтворення Blu-ray на вашому ПК є досить дешевим варіантом у наші дні, з читачами від приблизно £50. Але, на жаль, заплатити від 50 до 100 фунтів стерлінгів за диск із коричневою коробкою не буде кінцем ваших витрат.

Це тому, що, щоб насолоджуватися фільмами у всій їх красі Full HD, вам потрібне програмне забезпечення для відтворення; і оскільки Windows Vista і XP не мають відповідних кодеків, і навіть наш улюблений медіаплеєр VLC не відтворюватиме диски Blu-ray, комерційні назви, такі як CyberLink PowerDVD 9 Ultra, є єдиним варіантом, поки не з’явиться Windows 7.

it_photo_27967

Принаймні з цим програмним забезпеченням Blu-ray – це не все, що ви отримуєте. Насправді PowerDVD виявляється дуже здібним кінопрогравачем. Так само, як і диски Blu-ray (він також постачається з плагіном для користувачів Windows Media Center), він відтворював кожен відеоформат, який ми кинули в нього, без поту, включаючи файли MKV, AVCHD та всілякі дивні та чудові нативні файли. формати відеокамер. Але що ще важливіше, HD-контент, який запинався на нашому тестовому ноутбуці (1,8 ГГц Intel Core 2 Duo з 2 ГБ оперативної пам’яті), коли відтворювався через Windows Media Player і VLC, працював безперебійно в PowerDVD9.

Ще одна риса PowerDVD – це розширення DVD-дисків. Завантажте DVD-фільм у свій оптичний привід, і механізм «TrueTheatre» PowerDVD дає вам можливість підвищити деталізацію та інтенсивність зображення та згладити рух. Ми не дуже впевнені в останньому, але покращення деталей працює добре – ми порівняли результати з нашим DVD-програвачем Denon 1920, який може похвалитися спеціальним апаратним прискоренням масштабування, і були вражені. Вихід Denon був кращим, але якість зображення на нашому ноутбуці від PowerDVD 9 і DVD не відставала.

Серед менш корисних функцій програмного забезпечення є можливість підключення до Moovie Live!, веб-сайту, який дозволяє оцінювати ваші DVD-диски та створювати візуальну бібліотеку обкладинок DVD на вашому комп’ютері – програмне забезпечення посилається на веб-сайт для завантаження інформації та обкладинка кожного разу, коли ви відтворюєте новий DVD, а потім додає цю інформацію до перегляду браузера. Також є можливість «реміксувати» DVD-диски – функція, яка дозволяє вам повторно редагувати фільми для своїх власних цілей, додавати субтитри та графіку.

it_photo_27968

Ігноруючи непотрібні легковажності, CyberLink PowerDVD 9 — це потужний кінопрогравач. Він додає важливу можливість відтворення Blu-ray, водночас покращуючи можливості відтворення відео на вашому ПК. Але ціна, на жаль, є головною проблемою: 70 фунтів стерлінгів без ПДВ здається нам дещо обманом.

Деталі

Підкатегорія програмного забезпечення Медіа програмне забезпечення

Вимоги